Nezvaná návštěva


Nyní se budeme bavit o něčem takovém. Je však nutno předeslat, že nepůjde o hosty lidské, tedy osoby, nýbrž o zvířátkách. Ne takových těch milých, které se občas zatoulají až na zahradu, nebo i vlezou do otevřených dveří. O ty sice také nestojíme, ale většinou se jich zbavíme nějakou nenásilnou formou. Ale občas se zde objeví zvířátka, o které nikdo nestojí ani v nejmenší míře. Takoví živočichové se nemusí objevit pouze v domácnosti, ale třeba i ve firmách, ve skladovacích prostorech a všude páchají jen a jen škody. Slušná domluva s nimi není možná, neb nerozumějí lidskému jazyku a zatvrzele setrvávají tam, kde je nechceme. Co s tím?

ukrytý potkan

Nu, sami to nezvládnete, to je jasné. Obzvláště v panelácích je jasné, že zde musí nastoupit těžká kavalerie, která s potvorami zatočí jednou pro vždy. Může to být třeba firma deratizace Kladno, nebo její pobočka. Tato společnost má zaměstnance, kterým se říká deratizéři. Ne dezertéři, to je něco jiného. Zní to sice podobně, ale stejné to není. Takže, takový deratizér je bojovník proti hlodavcům všeho druhu. Umí to a ví jak na to. A také na to má prostředky. Jeho práce nespočívá jen v tom, že někam něco nastříká. Správný bojovník by se měl pokusit odhalit trvalé bydliště těchto chlupatých potvůrek a tam to všechno zlikvidovat.

dvě krysy

Měl by také najít všechny přístupové cesty do objektu a tyto zlikvidovat. Nu a poté třeba ještě položit návnady. Tak nějak by to mělo zabrat. Bohužel se stává, že napoprvé to celé ještě nezabere. Některé látky nemají za úkol usmrtit jedince ihned, ale způsobit neplodnost, takže se nerodí další a další generace. To je moderní způsob boje a je velmi účinný. Jen je trochu pomalejší. Pokud máte také třeba ve skladišti problém s těmito nezvanými hosty, tak neváhejte ani okamžik a klikněte na odkaz v článku. Tak se ocitnete u firmy, která to s vámi projedná a poté zahájí akci.